Esports

L’Atlètic va anar per feina i va resoldre en només onze minuts

En un partit força més pràctic que espectacular, l’Atlètic Terrassa va fer els deures en la seva visita a la Complutense. Dos gols dels internacionals Albert Beltrán i Marc Boltó als minuts 4 i 11 del primer període van deixar el partit completament sentenciat.

Els homes de Xero Gasol van signar un partit força pràctic davant d’un rival a qui no van deixar jugar. L’efectivitat va ser la tònica principal del partit.

La Complutense no va ser capaç de reduir distàncies, mentre que l’Atlètic es trobava còmode amb el marcador a favor i tampoc no va necessitar arriscar massa més. Després d’un intercanvi de penals que va quedar en res, el 0 a 2 va esdevenir definitiu.

Complutense, 0

Álvarez, Arqués, Madrid, Álvarez-Villabol, Villegas, Prol, Muñoz, Gutiérrez, Cobos, Curiel i Sanz, equip inicial, Llavador, Castaño, Martín, Javier Fernández, Álvaro Fernández i Lamuedra.

Atlètic, 2

Calzada, Enrique, Torras, Cortès, Cunill, Boltó, Vizcaíno, Tarrés, Jan Malgosa, Beltrán i Quim Malgosa, equip inicial, Bonastre, Marc Escudé, Jover, Nil Escudé i Dalmases.

Àrbitres. Luis Mariano Martínez i Rayco Mena.

Gols. 0-1, minut 4, Albert Beltrán; 0-2, minut 11, Marc Boltó.

To Top