Segona victòria d’un Atlètic que abandona la zona perillosa

La millor prova de l’activació de l’equip femení de l’Atlètic és que ha sumat set dels nous darrers punts en joc. La victòria de diumenge a Can Salas ha situat el conjunt que prepara Jordi Flo en vuitena posició, fora ja de les places de descens i de promoció de descens. Les terrassenques van imposar-se per 2 gols a 0 davant de la visita a Can Salas del penúltim classificat, un RS Tenis de Santander que va donar feina als dos primers quarts però va deixar de prémer l’accelerador a la segona part del partit.

Vizcaíno obre la llauna
Els dos primers períodes van ser de domini de l’Atlètic, però a l’equip li va faltar profunditat, mentre que les de Santander es van limitar a defensar-se. Faltava obrir la llauna i ho va aconseguir Txell Vizcaíno als quatre minuts del tercer període en culminar una bona acció col·lectiva. Tots dos partits eren ben conscients del molt que es jugaven i ho van deixar tot sobre el camp.

Les noies de Jordi Flo van saber gestionar perfectament el seu avantatge i no van passar per excessius problemes. Tres minuts abans d’acabar el tercer acte, Lexi Sabatelli va anotar un 2 a 0 que acabaria resultant definitiu. Les visitants van intentar reaccionar, però un Atlètic molt sobri no ho va permetre.