L’Handbol Terrassa va cedir contra un Handbol Esplugues superior

Segona derrota de l’Handbol Terrassa, en aquest cas en la pista d’un Handbol Esplugues que ha guanyat els tres partits disputats i és el líder del campionat. Els egarencs van anar sempre per darrere al marcador davant un rival molt sòlid en totes les línies.

Els locals van obtenir una primera renda significativa en el minut 13, amb un 7 a 3 que posava moltes dificultats als egarencs. Dos gols de Marc López, el millor terrassenc en la feina realitzadora, van reduir les distàncies. A partir d’aquest punt, l’Esplugues va considerar una diferència que va oscil·lar entre els tres i els quatre gols, arribant al descans amb un marcador de 17 a 14.

Els terrassencs van seguir treballant i malgrat cedir noves diferències significatives van aconseguir situar-se a tres gols de distància en el minut 14 (23-20). Va ser el darrer parcial equilibrat, ja que a partir d’aquest moment l’Esplugues va prémer l’accelerador i sentenciar en el tram final del partit amb un parcial de 9 a 1 que va penalitzar en excés el treball del conjunt terrassenc en aquest difícil compromís.

Handbol Esplugues, 32

Casero, Luque, Martorell (1), Torres (3), Eguino (4), J. García (4), V. García, Grau (3), Rivas (2), Gumà, Fortuño, Santos, Pérez (6), JM Grau (6), Bisbe (3), Romero.

Handbol Terrassa, 24

Raya (2), Cristian Serrano (3), M. López (7), Navarro, Negra, Encinas, Ferrer (2), Riera, Guil (5), C. López (1), Subirana (1), Sancho (1), Carles Serrano (2), Hoyos, García i Jurado.

Àrbitres. Grevol i Vigo.

Parcials. 3-1, 5-3, 8-5, 11-8, 13-10, 17-14, descans, 18-14, 20-15, 24-20, 26-20, 29-22, 32-24.