GentDT

Els diversos tipus de cotxes ecològics

rbanita, aventurer, visionari… no importa com siguis. Si el que et preocupa és el medi ambient, hi ha un cotxe eco per a tu. Pots triar-ne un de 100% elèctric, un versàtil híbrid, un micro hybrid de 48 volts, un sofisticat híbrid endollable o un futurista vehicle amb pila de combustible d’hidrogen. Tots són models molt diferents, però amb un denominador comú: el seu respecte per l’aire que respirem.

A diferència d’altres fabricants que s’han concertat en una o dues alternatives, Hyundai ha desenvolupat totes les tecnologies elèctriques disponibles i les ofereix actualment en la seva gamma d’automòbils perquè els clients puguin triar la que més s’adapta als seus gustos i necessitats.

Els models 100% elèctrics van proveïts de l’etiqueta Zero Emissions perquè són molt respectuosos amb el medi ambient. Són els reis de la ciutat perquè poden endinsar-se sense prohibicions al cor de les grans urbs, poden aparcar en zones restringides del centre i no han d’atenir-se a cap protocol anticontaminació. Així doncs, amb un cotxe elèctric pots arribar a aquests racons que els altres tenen vetats. A Hyundai Solmacar, el concessionari del fabricant sud-coreà d’automòbils a Terrassa, pots trobar dins de la seva gamma elèctrica amb el nou Hyundai Kona elèctric i l’Ioniq elèctric.

Un automòbil híbrid és un model que funciona amb un motor de gasolina i un altre elèctric que no cal endollar, ja que s’autocarrega tant amb el motor tèrmic com gràcies al sistema de frenat regeneratiu i aprofitant les mateixes inèrcies del vehicle, la qual cosa comporta un estalvi de combustible i la reducció d’emissions. És un cotxe versàtil, amb etiqueta ECO que s’endinsa en les grans ciutats sense limitacions. Però també és un vehicle amb el qual pots afrontar grans viatges amb un consum contingut i respectant el medi ambient. Dins de la gamma híbrida de Hyundai Solmacar destaquen els nous Hyundai Kona híbrid i l’Ioniq híbrid.

En un model híbrid-endollable pots trobar l’eficiència de la tecnologia elèctrica i la gran autonomia d’un automòbil híbrid de gasolina. T’ofereix la possibilitat de conduir amb una autonomia 100% elèctrica gràcies a la seva bateria d’ions de liti. Podràs estalviar en consum i emissions fins a un 50% sense renunciar a res. Quan no es pot operar en manera completament elèctrica, funciona com a híbrid.

A Hyundai Solmacar pots trobar el Hyundai Ioniq híbrid-endollable, amb una autonomia elèctrica de fins a 52km.

La tecnologia micro hybrid de 48 volts és una innovació que converteix un vehicle dièsel o gasolina en un model eficient en consums i respectuós amb el medi ambient. Aquesta és una tècnica gràcies a la qual un gran cotxe dinàmic disposa d’etiqueta ECO.

Un vehicle híbrid de 48V és una alternativa eficient que et permetrà reduir fins a un 7% el consum i les emissions de CO2. Disposa d’un innovador sistema elèctric que fa costat al motor de combustió interna amb 12 kW de potència addicional en diferents etapes de la conducció. A Hyundai Solmacar compten, dins de la seva gamma Micro Hybrid 48V, amb el Hyundai Tucson híbrid 48V i l’i30 híbrid 48V.

La mobilitat més ecològica troba en els automòbils d’hidrogen els seus millors aliats. Es tracta de vehicles amb etiqueta Zero Emissions que només emeten vapor d’aigua pel seu tub d’escapament, que tenen una gran autonomia i que es recarreguen en només cinc minuts. Dins d’aquesta gamma, el Hyundai Nexo és el model que proposa Hyundai Solmacar. //

To Top