Terrassa

Imputen un implicat en l’accident greu de la carretera de Castellar

La Policia Municipal ha obert diligències al conductor d’un turisme implicat en un accident de trànsit ocorregut el dimecres a la carretera de Castellar, al barri d’Ègara. Un motorista va resultar ferit en l’accident. Segons les primeres informacions, va patir lesions greus en forma de fractures.

El xoc va tenir lloc a la cruïlla de la carretera de Castellar amb el carrer de Josep Tapiolas a les dues de la tarda. Segons les dades recollides per la Policia Municipal, el conductor d’un turisme no va fer cas d’una senyal de direcció obligatòria i va xocar amb la motocicleta.

El motorista va quedar al terra. Semblava inconscient. Els agents locals que van acudir a la cruïlla van demanar una ambulància. Van insistir, perquè l’estat del ferit semblava greu. Personal sanitari va atendre la víctima al lloc dels fets, en una ambulància medicalitzada, i el va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

El conductor del cotxe va quedar denunciat per la via administrativa per no obeir una senyal d’obligació però, a més, la Policia Municipal va realitzar un atestat de trànsit per la presumpta comissió d’un delicte lleu per imprudència.

To Top