Dos gols a la primera part sentencien el Jabac

El Jabac segueix el seu camí cap a Lliga Nacional juvenil. L’equip egarenc va encaixar la desena derrota consecutiva al camp del Cornellà, on dos gols en el primer temps van sentenciar l’encontre. Els egarencs no van tenir ni fortuna, ja que dos gols van ser en pròpia porta.

Després d’un inici equilibrat, el Cornellà es va avançar amb un gol de Mulero al minuto 26 i va ampliar les diferències en el 35 en una acció desafortunada del porter egarenc. En el segon temps, el Cornellà va mantenir el domini.

UE Cornellà, 3

Zalaya, Iván, Domingo, Sergio, Joel, Ot, Valter, Aschalew, Pablo, Mulero i Javi . Rubén va substituir Valter en el minut 77; Hicham, Pablo, en el 81; Gonzalo, Javi, en el 83; i Pablo Franco, Mulero, en el 87.

Jabac, 0

Dani, Javi López, Aladar, Toni Calvo, Jahara, Torres, Riqui, Ernest, Alfaro, Martí i Rom. Monchu va substituir Martí en el minut 64; Arnau Estruch, Romo, en el 71; Bayona, Riqui, en el 82; i Belló, Ernest, en el 88.

Àrbitre. Rubén Mancera Antón. Va amonestar als locals Javi i Pablo i als visitants Riqui i Ernest.

Gols. 1-0, minut 26, Mulero; 2-0, minut 35, Dani (pp); 3-0, minuto 90, Aladar (pp).