L’Handbol Terrassa ja és a un punt del líder

A la part alta de la taula continua la lluita pel liderat entre l’Handbol Terrassa, el Sant Esteve de Palautordera, el Sant Boi "B" i el Sant Quirze "B", que estan separats per només tres punts. Les egarenques es van imposar amb gran comoditat per 28 gols a 16 al pavelló de Can Jofresa davant d’un discreet La Salle Montcada. Al descans, les locals manaven ja de cinc (15-10) i a la segona meitat es van dedicar a controlar el partit. L’Handbol Terrassa és ara tercer a un punt del primer classificat i amb els mateixos vint-i-vuit del segon.

HANDBOL TERRASSA, 28

González, Pastrana, Platero (2), Muniesa (1), Sesma, Muñoz (3), Alonso (3), Aguilar (2), Martínez (2), Vázquez (1), Criado (4), Berbés (6) i Rubio (4).

LA SALLE MONTCADA, 16

Pérez, González (2), Rubio, Zambrano, Barrera (1), Beas (2), Andrés, Rubio (2), Cruz (3), Salat (1), Martín (3) i León (2).

Àrbitre. Va dirigir el partit el col·legiat Juan Antonio Peñas García.

Parcials cada 10 minuts de partit. 5-3, 9-6, 15-10, descans, 19-12, 23-15, 28-16.