L’Handbol Terrassa “B” es va imposar al cuer

Quarta victòria en disset jornades per un Handbol Terrassa "B" que no ha llençat encara la tovallola i continua aspirant a salvar la categoria. Els homes que prepara Gustavo Stillger es van imposar per 30 gols a 26 al pavelló de Can Jofresa al cuer del grup "A" de la Segona Catalana.

Els terrassencs, que segueixen ocupant la penúltima posició de la taula classificatòria, es troben ara a només tres punts del desè classificat. Van imposar-se amb comoditat al seu rival, tot i que el Vilamajor va prémer a la part final de la segona part.

H. Terrassa "B", 30

Molinos, Raya (6), Ortiz (1), Carretero (1), Millán (6), Faro, Romero (7), Seira (1), Martínez (3), Muntal, Amine (4), Fernández del Viso, Del Pozo i González (1).

H. Vilamajor "B", 26

Sardañons, Justicia (3), Meinhardt (2), Bellonch (4), Pau García (6), Victoria (1), Bel, Caneet, Galván (2), Bosch (4), Oleguer García (1), Almansa (2) i Sanmartí (1).

Àrbitres. J. A. Peñas i X. Sanromà.

Parcials cada 5 minuts. 2-3, 4-6, 7-6, 10-9, 15-10, 16-12, descans, 18-14, 21-16, 23-20, 25-24, 26-24, 30-26.