Còmoda victòria d’un solvent Can Trias

Contundent victòria d’un Can Trias que ha guanyat quatre dels últims cinc partits que ha disputat. A més, els de Viladecavalls han aprofitat a la perfecció els resultats dels rivals per ajustar encara més la part alta de la classificació.

Contra el Gironella, el Can Trias va resoldre el partit molt ràpid. Ja al minut 3, Yago va obrir el marcador. Al quart d’hora Juanito feia el 2 a 0 demostrant que els locals no volien cap mena de sorpresa.

Tot i això, al minuts 50, Asa sentenciava el partit amb el 3 a 0. Retallava distàncies el Gironella amb una contra, però Yago, 5 minuts després tornava la tranquil·litat al seu equip.

UD CAN TRIAS, 4

Pol, Chupi, Turri, Bilal, Javi Merenciano (Jordi Pérez, m. 73), Juanito (Alti, m. 60), Álvaro, Eric Meschede (Mullor, m. 60) Asa (Barakat, m. 60), Abde i Yago (Gabi, m. 82).

GIRONELLA CF, 1

Sabaté, Marc, Prat (Uribe, m. 46), Noguero, Oliva, Wahid, Palomo (Rafa, m. 46), Safont, Rueda, Dani (Eric, m. 46) i Pau.

Àrbitre. Ayoub Serrouck Taouil. Va amonestar amb targeta groga als locals Mullor i Barakat i al visitant Marc. Va expulsar al local Mullor amb doble targeta groga.

Gols. 1-0, minut 3, Yago; 2-0, minut 14, Juanito; 3-0, minut 50, Asa; 3-1, minut 65, Eric; 4-1, minut 70, Yago.