Cultura i Espectacles

Guillem Albà porta La Marabunta al Principal

Aquest diumenge, a les 18 hores, al Teatre Principal, Guillem Albà presentarà un espectacle pensat per al públic familiar. Albà és un conegut autor, actor, cantant, director i expert de l’art del clown que en aquesta ocasió s’alia amb l’orquestra The All In Orchestra per presentar "Marabunta", un espectacle "de clown amb música en directe per a tota la família i que ja ha celebrat centenars de funcions arreu", s’explica al text de presentació.

Des de la seva estrena, l’espectacle ha posat a prova sovint "un muntatge visual i multilingüe per a tots els públics, que convida l’espectador a deixar de banda els mals de cap i submergir-se en un en univers delirant en què tot és possible", s’explica al text de presentació.

Guillem Albà, el rockstar del clown, és el mestre de cerimònies de "La Marabunta".

Sobre l’escenari està acompanyat per The All In Orchestra, un equip de sis músics que dominen qualsevol estil musical.

Deu anys
Al 2016 Guillem Albà & La Marabunta van celebrar 10 anys de companyia recorrent tota la península amb els seus espectacles. L’últim d’ells, "La Marabunta Tour 2016", ha estat tres anys de gira per Catalunya i acumula més de 50 mil espectadors. L’espectacle ha rebut els premis del públic a La Mostra d’Igualada (2015), la Fira de Titelles de Lleida (2014) i la Mostra de Santa Eugènia (2014).

"Marabunta és bogeria", s’assegura al mateix de presentació. "És descontrol amb classe. No voler despentinar-se, i acabar perdent els pantalons. Però amb un somriure a la cara. Marabunta és l’exitós treball de Guillem Albà & La Marabunta Un xou de clown, enèrgic i energètic, catapultat per la millor música en directe." Inclou "sketch a tempo matemàtic. A l’escenari els artistes lluiten perquè res no s’entengui. Cançons pròpies. Gags absurds. Cabaret. Res no té sentit i tot és possible", entre altres ingredients.

Les entrades es venen a Entrápolis al preu de 8,25 euros.

To Top