L’Handbol Terrassa “B” va tornar sense punts de la pista del Cornellà

Tres victòries, un empat i dotze derrotes és el pobre balanç que presenta en aquests moments el segon equip de l’Handbol Terrassa, que es manté en la penúltima posició de la taula classificatòria. Els homes que prepara Andrés Bellido van caure derrotats per tres gols de diferència (32-29) a la pista del Ràpid Cornellà, un rival de la zona alta de la classificació. El conjunt amfitrió acumula disset punts, per només set dels terrassencs.

Tot i la diferència de punts entre ambdós contendents, l’Handbol Terrassa "B" va saber mantenir una primera part molt igualada. Manava per dos gols de diferència als deu minuts de joc (3-5), però poc després els locals havien empatat ja al partit.

Igualtat
Amb constants anades i tornades es va arribar al descans amb un mínim avantatge de 16 a 15 per al Cornellà. Ja a la segona part, els locals van saber estabilitzar el seu avantatge en dos gols. I van acabar guanyant de tres.

ràpid cornellà, 32

Fernández, Huertas (6), Sánchez (8), González (1), García, Maimouni (7), Gutiérrez, Laín, Obrero (1), Resina (4), Martín, De Sola (1), Gallego, Sánchez (2) i Muñoz (2).

h. terrassa "B", 29

Molinos, Ortín, Ortiz (3), Millán (12), Sala, Comellas (3), Faro, Romero (2), Muntal (5), Amine (1), Mora (1), Fernández del Viso, Del Pozo i González (2).

Àrbitres. Van dirigir l’encontre els col·legiats Eduard C. Ortolà Bona i Rafael Lucena Gómez.

Parcials cada 5 minuts. 2-3, 3-5, 8-8, 9-11, 12-11, 16-15, descans, 18-16, 21-19, 23-22, 27-24, 28-26, 32-29.