Terrassa

Un incendi devora l’interior d’un edifici abandonat

La fusta crepitava devorada per les flames i el carrer Cremat s’omplia de fum i, aviat, de sirenes. Ahir de matinada va cremar l’interior d’un edifici abandonat d’aquest cèntric carrer. Es van cremar fustes, moltes. L’alarma es va estendre però no va haver-hi ferits.

Els serveis d’emergències van rebre l’avís a les 3.10 de la matinada. Algú comunicava un incendi en una casa del Centre, en un antic edifici deshabitat situat en el número 8 del carrer Cremat, en el tram més pròxim a la Plaça Vella.

Hi havia un munt de fustes apilades a l’interior de l’immoble, potser tones de residus. Ahir a la tarda encara es podien veure des del carrer, ja ennegrits per l’acció del foc. Cinc dotacions de bombers es van presentar al carrer Cremat. Van arribar també agents de la Policia Municipal.

L’incendi es va generar en la planta baixa. No hi havia ningú dins quan van arribar els camions de bombers i els policies.

La intervenció va durar una hora i mitja. Calia sufocar les flames, però també revisar l’edifici, per a descartar que hagués sofert un dany estructural, i la finca contigua, actualment en obres. Aquest edifici només va resultar afectat pel fum. L’immoble on va tenir lloc l’incendi no va experimentar danys a la seva estructura, segons van confirmar els bombers.

Cartrons i una maleta
El del carrer Cremat no va ser l’únic incendi que va requerir l’actuació d’efectius de bombers durant la nit del dimecres i la matinada d’ahir. Un va cremar a les 10.50 de la nit del dimecres uns cartrons al costat d’una botiga a la Rambla d’Ègara, prop del número 170.

Un altre, a les 00.30, una maleta davant del número 217 de l’avinguda de Barcelona. Un tercer va cremar un contenidor d’escombraries a les 2.25 de la matinada a la plaça del Doctor Robert.

To Top