GentDT

“Patria”, una de les estrenes més esperades del 2020

L’any que just acabem d’estrenar arriba carregat de noves ficcions. Una de les que més promet és "Patria", l’adaptació de la reeixida novel·la de Fernando Aramburu; una història que aprofundeix en les ferides provocades pel terrorisme d’ETA. Es podrà veure a partir del maig a HBO.

Una altra de les novetats en aquesta plataforma -s’estrenarà el març- serà "La conjura de Amèrica", una adaptació de la novel·la de Philip Roth. La sèrie portarà el segell de David Simons, creador de "The wire". A HBO Espanya també arribarà "The undoing", protagonitzada per Nicole Kidman, sobre una terapeuta el marit de la qual desapareix sense deixar rastre.

Pel que fa a Netflix, el 14 de febrer s’estrenarà la primera part de la temporada final de "Las chicas del cable". El març començarà a emetre’s la tercera temporada d’"Élite". I el 3 d’abril, la quarta de "La casa de papel". A Netflix també arribarà aquest 2020 la segona temporada d’"Hache", rodada en part a Terrassa. I "Sky rojo", la nova proposta d’Àlex Pina després de la reeixida "La casa de papel".

A Movistar+ van estrenar divendres dia 17 la segona temporada d’"El embarcadero". Una altra de les grans apostes de la plataforma és "La unidad", una sèrie que aborda el treball de les brigades antijihadistes espanyoles. També aquest 2020 hi debutarà "La vida invisible", centrada en l’origen d’ETA.

D’altra banda, el 24 de març arribarà a Espanya la plataforma Disney+. Entre els seus títols de contingut original hi ha "The Mandalorian", de Jon Favreau, la primera sèrie d’acció de la saga "Star Wars", que ha rebut grans crítiques.

To Top