L’Handbol Terrassa perd a la pista del Gavà i se situa tercer

Ha perdut només tres partits aquesta temporada a la Lliga l’Handbol Terrassa i dos d’ells ha estat contra l’Handbol Gavà i per quatre gols de diferència. En el primer partit de la segona volta, el conjunt que prepara Xavi Font va perdre per quatre gols de diferència (36-32) a la pista d’un Handbol Gavà que era cinquè i s’ha situat segon. Els terrassencs ocupen la tercera posició amb els mateixos dinou punts que el Gavà però amb l’"average" particular perdut. No poden seguir equivocant-se si volen aspirar a acabar entre els dos primers, que jugaran el "play off" a Nacional.

Sota la direcció d’un inspiradíssim Joel Navarro, els terrassencs van començar bé el partit, però minuts abans del descans el partit se li va descontrolar. No va saber reaccionar a la segona part i va acabar perdent el partit davant d’un Gavà que va ser molt millor. L’Handbol Terrassa havia de jugar aquest vespre el seu partit ajornat davant del Bordils "B", però el partit s’ha tornat a suspendre "sine die".

Handbol Gavà, 36

González, Alejandro García, Díaz (6), Arévalo, David García (3), Curia (9), Ràfols, Castillo, Julián García (4), Melero (4), Cahisa (6), Pérez, Herrera, Casteñera (3) i Bejerano (1).

Handbol Terrassa, 32

Riera, Pérez, Negra, Raya (6), Serrano (6), Navarro (3), Flores (2), Comellas (2), Martínez (2), Gómez (6), Carlos López (2), Bonilla (2), Ferrer, García i Marc López (1).

Àrbitres. Pau Robert Sánchez i Víctor González.

Parcials cada 5 minuts. 3-3, 6-7, 8-8, 11-10, 13-11, 16-15, descans, 20-18, 23-22, 28-26, 31-28, 33-30, 36-32.