Plàcida victòria per un Can Parellada encertat

El Can Parellada va assolir un resultat còmode en el primer matx de l’any. L’equip de Jordi Muñoz, que arribava al primer compromís d’aquest 2020 amb una ratxa negativa de cinc derrotes i un empat, va sortir molt fort abans de la primera mitja hora de joc, ja dominava per 2 a 0 en el marcador amb els gols d’Ángel i Chanque.

En el minut 30, a més, els sabadellencs van quedar-se amb un home menys, per l’expulsió amb vermella directa d’un dels seus jugadors. Amb el marcador favorable i, amb superioritat numèrica, el partit encara va ser més plàcid pel conjunt que prepara Muñoz que, a la segona meitat, vaaconseguir tres gols més que arrodonirien una golejada contundent i merescuda.

CD Can Parellada, 5

Jihad, Salinas, Montes (Gallardo, m. 77), Miki Girbau, Alén, Víctor García (Pardi, m. 62), Bernat (Urbano, m. 72), Ángel (Zapata, m. 84), Chanque (Hita, m. 77), Ligero i Pol Malgosa.

CD Llano de Sabadell, 0

Villanueva, Izan Martos, Facundo (Cantero, m. 47), Luis Miguel, Marcos García, Gabarre, Valenzuela (Saucedo, m. 46), Cándido, Kenneth, Vallet (Yeray, m. 66) i Díaz (Castillo, m. 77).

Àrbitre. Carlos Penas Oliva. Targeta groga al local Chanque i als visitants Cándido i Facundo. Targeta vermella al visitant Luis Miguel (minut 30).

Gols. 1-0, minut 13, Ángel; 2-0, minut 26, Chanque; 3-0, minut 64, Salinas; 4-0, minut 71, Ángel; 5-0, minut 87, Cándido en pròpia porteria.