L’Egara es va endur una final molt difícil

En una final terrassenca trepidant, el Club Egara es va proclamar campió de Catalunya de hockey sala en imposar-se a la final per “shoot-outs” al CD Terrassa. Les noies que prepara Albert Massaguer van reeditar el títol aconseguit la temporada passada davant del Júnior. Van haver de patir, però, de valent, per aconseguir-ho, ja que el CD Terrassa els va exigir moltíssim. El conjunt de Litus Ullés es va mostrar força més ofensiu i va anar sempre per davant en el marcador. Als cinc minuts de joc, Marta Gibert va obrir el marcador per a les de Les Pedritxes amb un remat que va entrar per sota les cames de la portera Mariona Girabent.

La millor jugadora de la final, la internacional Júlia Strappato, va generar diverses ocasions de perill en les seves internades per ambdues bandes. El joc del CD Terrassa era més dinàmic, però el gol de l’Egara va arribar al minut 19, quan un xut ajustat de Miriam Gibert va significar l’empat amb què va acabar el segon quart.

Dos gols ràpids
El Terrassa va entrar millor al partit en el tercer període. Després que Cristina Salvatella perdonés el primer dels cinc penals de què va disposar l’Egara, Clara Pineda va fer l’1 a 2 en una gran acció combinada. Era el minut 24. Tres després, Estel Forte va anotar de penal l’1 a 3.

La final semblava encarrilada per al conjunt de Les Pedritxes, però al minut 28 Karina Domingo va aprofitar un altre penal per retallar distàncies. I quan quedaven set segons, l’Egara va forçar un penal per bola elevada i Nonna López-Llauder va forçar els “shoot-outs”. De deu llançaments se’n van marcar només tres, però l’Egara va vèncer per 2 a 1 gràcies al gol d’Anna Fitó.

La fitxa

CLUB EGARA, 3

Mariona Girabent, Anna Fitó, Clàudia Adell, Miriam Gibert, Cristina Salvatella i Karina Domingo, equip inicial, Queralt Colet, Nonna López-Llauder, Carla López-Llauder, Marta Fuentes i Miriam Pritchard.

CD TERRASSA, 3

Maria Fonollosa, Arola Ycart, Aina Villoro, Júlia Strappato, Clara Pineda i Estel Forte, equip inicial, Naia Alonso, Marta Gibert, Maria Monroig i Mònica López.

Àrbitres. Alejandro Maflà i Jordi Puig.

Gols. 0-1, minut 5, Marta Gibert; 1-1, minut 19, Miriam Gibert; 1-2, minut 24, Clara Pineda; 1-3, minut 27, Estel Forte de penal-córner; 2-3, minut 28, Karina Domingo de penal-córner; 3-3, minut 40, Nonna López-Llauder de penal-córner.

“Shoot-outs”. Es va imposar el Club Egara per 2 a 1 després de deu llançaments.