Esports

Les seleccions tornaran a jugar l’Europeu a Santander i Bratislava

Després de diversos anys d’absència, les seleccions de hockey sala tornen aquest any a l’Europeu. Tant la selecció masculina com la femenina ho hauran de fer, òbviament, començant per la tercera categoria, l’Euro Hockey Indoor Championship III. El torneig masculí començarà la setmana vinent, entre el divendres 17 i el diumenge 19 a Santander, al pavelló de l’Universidad de Cantabria.

El seleccionador de l’equip masculí, Edu Aguilar, ha confeccionat una llista de tretze jugadors que intentaran pujar al podi i assolir l’ascens a la segona categoria. Hi ha tres egarencs a la llista: el mig de l’Egara Gerard Clapés i els davanters de l’Atlètic Quim Malgosa i Marc Vizcaíno.

La completen Ignacio Abajo, Enrique Zorita i Álvaro Negrete (Club de Campo); Nacho Cobos, Manuel Prol i Toni Sanz (Complutense); Adrian Rafi i Andreas Rafi (Barça); Álex Alonso (Tenis); i Marc Serrahima (Júnior). Un dels tretze internacionals haurà de ser descartat. Espanya competirà amb Escòcia, Eslovènia, Irlanda, Gal·les.

La selecció femenina competirà a Bratislava la setmana següent, del 24 al 26 de gener. Les terrassenques Júlia Strappato (CD Terrassa), Marta Grau (Júnior) i Clara Badia (Mannheimer) formen part d’una llista de setze jugadores de la qual en cauran encara quatre. Els rivals de l’equip que entrenarà Jordi Alastrue a la capital eslovaca seran Dinamarca, Finlàndia, Eslovènia, Irlanda, Portugal i Eslovàquia.

To Top