GentDT

Una parella de gats molt juganers que ha enamorat la Raquel 

A un pis de Les Arenes-La Grípia-Can Montllor viu la Raquel Gálvez, de 44 anys, amb la seva parella, en Regino Plaza, de 43, i dues nenes, l’Ainhoa i la Natalia. No ens podem oblidar, tampoc, dels dos gats que han robat el cor de la Raquel… i, de fet, de tota la família.

"Jo era de les que deia que no volia gats, però ara n’estic enamoradíssima… No hauria dit mai que tenir animals em pogués agradar tant!", confessa.

La història és que una coneguda va tenir una cadellada de gats, i en Regino i la Raquel se’n van quedar dos: en Kenzo, de tons foscos (el veiem a la foto de l’esquerra) i un seu germà. Però aquest últim va morir. "I aleshores observàvem que el Kenzo estava massa sol, el notàvem trist, així que vam anar a la protectora a buscar-li un company de jocs", diu la Raquel.

Al Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Terrassa els van presentar la Luna, una gata tricolor (la veiem a la foto de l’esquerra, a dalt) que els té el cor robat. "És un encant; afectuosa, juganera; no s’espanta amb ningú…", explica la Raquel. En Kenzo, per contra, és més observador, i compleix la fama dels gats d’anar més a la seva.

Però l’interès de la família pels animals de companyia no s’acaba aquí, ja que el Pare Noel els acaba de fer arribar una "pogona", un llangardaix que necessita d’unes atencions molt específiques, que en Regino li proporciona amb dedicació.

"També tenim peixos", diu en Regino. "I un hàmster, que hem batejat amb el nom de Ratatouille, com la rateta de la pel·lícula d’animació", comenta.

Malgrat que la "família animal" ja és força extensa, a la Raquel li ha agradat tant l’experiència de tenir gats, que encara té al cap d’adoptar-ne un altre. "I llavors ja sí que pararem", assegura somrient. Encara que les nenes també els demanen un conill…

To Top