Just Sociats s’adjudica la Cursa del Bolet d’Ullastrell

L’atleta terrassenc Just Sociats es va adjudicar la victòria en la quarantena edició de la tradicional Cursa del Bolet d’Ullastrell. El terrassenc va signar un temps de 19’55″40 en els 6 quilòmetres de què consta aquesta prova organitzada pel Grup de Muntanya d’Ullastrell. Sociats li va treure 23 segons d’avantatge a Dustin Pinteño, l’atleta de l’UAT que va acabar en segona posició amb un registre de 20’19″10. Va completar el podi Javi Paniello, del CA Olesa, amb un temps de 20’19″30. Abel Ortega va ser quart amb 20’52″15 i l’atleta del CN Terrassa Jordi Romero cinquè amb 21’06″40. Pel que fa a la categoria femenina, la guanyadora va ser la també terrassenca Airina Guillén, del Trail Roc Blanc, que va signar un temps de 24’16″25. Un total de 402 atletes van prendre part en aquesta prova.