Derrota d’un H. Terrassa que continua penúltim

Tanca l’any l’Handbol Terrassa “B” amb els mateixos cinc punts que té el cuer. El conjunt terrassenc ha perdut vuit dels onze partits. La darrera derrota va arribar al pavelló Els Quatre Hereus de Sant Esteve de Palautordera, on els homes de Guillem Pujadas van anar sempre a remolc.

sant E. palautordera, 34

Volart, Bosch (2), Sánchez (2), Comas (3), Márquez, Vila (6), Lleonart (4), Gutiérrez, Troyano (2), Estival (3), Prat (2), Mateu (9), Hernández i Travesa (1).

h. terrassa “B”, 27

Ortiz, Víctor Martínez Peregrina (2), Raya (6), Faro, Millán, Comellas (3), Muntal (4), Víctor Martínez Muñoz (2), Hoyos (3), Amine (4), Mora (1), Fernández del Viso, Iván Martínez (2), Del Pozo i González.

Àrbitres. Víctor Martorell i Antonio Cubel.

Parcials cada 5 minuts. 3-2, 5-4, 5-5, 7-6, 9-8, 14-10, descans, 16-12, 20-15, 22-18, 27-20, 31-23, 34-27.