Terrassa

Seguint una línia de continuïtat

Si bé s’anuncia una mena de revolució, que ja es va coent, dins la programació teatral municipal, el cert és que el disseny de la programació guarda una gran relació amb l’etapa anterior, exceptuant la programació familiar, que és radicalment diferent.

La programació inclourà intèrprets de primera fila com Mercè Sampietro, protagonista de la comèdia que obrirà la programació,"La dona dels 6oo." Lluís Homar prendrà el relleu amb "La neta del senyor Linh", José Sacristán amb "Señora de rojo sobre fondo gris", o Josep Maria Pou amb "Viejo amigo Cicerón." Títols clàssics, amb re visitació, o no, en clau contemporània, arribaran de la mà de "Solitud" i "Fuenteovejuna."

També arribaran obres interdisciplinars, com "Así bailan las putas" (amb perspectiva de gènere), projecte de la periodista Júlia Bertran i la ballarina Ana Chinchilla, o l’espectale "Miedo", d’Albert Pla. El món de la dona tornarà a tenir gran protagonisme amb la marató de "Claudia Raphaëlle Nadia", tres propostes de teatre documental, dues de les quals ja estrenades a Terrassa. Les presenta la companyia La Conquesta del Pol Sud.

Al mateix temps hi haurà presència local, amb Pep Ferrer a "Un dia qualsevol", o Jordi Palet signant la dramatúrgia de "la nena dels pardals." Les coproduccions "teneteres" tornaran, almenys en aquest tram de temporada, amb Soren Evinson i "A Nation is Born in me."

To Top