Victòria convincent d’un seriós Can Parellada “B”

El Can Parellada "B" va tornar a vèncer després de l’ensopegada de la passada jornada. En aquesta oportunitat, els egarencs van superar al seu camp a un PB Sant Cugat que no va poder evitar la derrota definitiva.

CD Can Parellada "b", 3

David García, Salinas, Gallardo, Ángel Sánchez, Urbano, Hita, Jerian, Alén, Barbeta, Yeray i Chanque, onze inicial, Rosales, Montes, Rubio, Rida, Ibáñez, Hammada i Sergi

PB Sant Cugat, 1

Villegas, Castelló, Eduard, Víctor Sánchez, Minguet, Tort, Costa, Villanova, Hidalgo, Ricard i Vélez, onze inicial, Samuel, Levy i Palomar.

Àrbitre. Jordi Molina Fernández. Targeta groga als locals Salinas, Alén, Rubio i Chanque i al visitant Vélez.

Gols. 1-0, minut 22, Chanque de penal; 1-1, minut 35, Costa; 2-1, minut 50, Urbano; 3-1, minut 88, Rida.