L’Handbol Terrassa recupera el lideratge

Jornada rodona per a un Handbol Terrassa que es va recuperar de la derrota a la pista del La Salle Bonanova. Els jugadors que dirigeix Xavi Font es van imposar per onze gols de diferència (35-24) al Garbí de Palafrugell i van aprofitar la derrota de l’Handbol Gavà a Sabadell per tornar-se a situar com a líders en solitari de la Lliga Catalana. Amb un balanç de vuit victòries i dues derrotes acumulen ja setze punts, dos més dels que tenen en aquests moments l’Handbol Gavà i l’Handbol Sabadell. La tercera posició la tenen ara a tres punts de distància.

Tot i que els primers tirs en atac de l’Handbol Terrassa van ser erràtics, el conjunt local va prémer l’accelerador i va escapar-se ben aviat en el marcador. Manava ja de vuit gols al descans, amb 19 a 11.

Al segon període, els terrassencs es van dedicar a controlar amb eficiència el tempo del partit. Font va aprofitar l’avantatge per donar minuts als jugadors menys habituals, com el porter Àlex Negra, que va quallar una excel·lent actuació. La distància en el marcador va anar creixent de forma automàtica fins al marcador final de 35 a 24. Els terrassencs visiten dissabte a dos quarts de sis el Molins de Rei.

HANDBOL TERRASSA, 35

Riera, Pérez, Negra, Raya (2), Serrano (4), Navarro (2), Flores (4), Fran Martínez, Gómez (6), López (2), Bonilla (4), Ferrer, López (10), García, Iván Martínez i González (1).

GARBÍ DE PALAFRUGELL, 24

Bataller, Capella (3), Sáiz (2), Giménez (4), Madí, Domingo (2), Barceló (1), Fontanella, Casteys (6), Cruañas (3), Punset (3), Carbó i Castillo.

Àrbitres. José Marí Delgado i Raúl Rivas.

Parcials cada 5 minuts. 3-2, 7-3, 8-5, 13-7, 17-9, 19-11, descans, 22-14, 26-15, 28-17, 32-19, 34-22, 35-24.