Cultura i Espectacles

Les il·lusions del Mag Lari envaeixen el Centre Cultural

"Aquesta nit és una nit de festa per a mi, perquè la passaré amb vosaltres", diu Mag Lari per presentar l’espectacle que avui el porta al Centre Cultural, a les 19.30 hores. Ja va exhaurir les entrades del darrer espectacle al Centre Cultural Terrassa amb "Dolce Vita" i ara ho ha tornat a fer.

"Una nit amb el Mag Lari" és el títol d’aquest espectacle, que arriba "després de més de 25 anys fent funcions pertot arreu, m’adono que la meva vida és una gira constant i, en el fons, el que més m’agrada és estar sobre els escenaris, com més diversos millor, coneixent gent i llocs diferents, fent el que se’m dona millor: il·lusionar i fer riure el públic", reconeix.

L’artista promet ser "el Mag Lari de sempre, amb la sorpresa, amb l’humor de sempre i, sobretot, amb la il·lusió de sempre", explica. A partir d’aquí no hi ha cap més pista sobre el contingut de l’espectacle.

Mag Lari (Josep Maria Lari, Viaplana, Barcelona 1973) és il·lusionista des de fa quasi 30 anys, segons s’explica a la seva biografia. Aquesta activitat l’ha portat a teatres repartits per tot Catalunya i Espanya. Fins ara ha presentat espectacles titulats "Secrets", "Splenda" i "Ozom", entre molts d’altres. "Encara ara ‘Splenda’ és l’espectacle de màgia de més gran format que s’ha produït mai al país, tenint el rècord al Teatre Tívoli de recaptació més alta en una sola nit", s’explica com a principal fita de l’artista.

Al Centre Cultural Terrassa va portar al 2017 "Dolce Vita", un espectacle ambientat en la bella Itàlia que va fer exhaurir totes les entrades.

El Mag Lari ha actuat també en festivals internacionals de màgia a França, Portugal, Alemanya, Suïssa i Japó. La seva popularitat és deguda en part a les seves intervencions a la ràdio i la televisió (TV3, Antena3, La Sexta i Tele5), on ha fet de col·laborador amb Albert Om, Andreu Buenafuente, Manel Fuentes, Carlos Sobera, El Gran Dictat i molts més.

Fer desaparèixer una orquestra
Algunes curiositats serien que ha fet desaparèixer els 65 músics de l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat, que hi ha conduït el Concert de Nadal del Palau de la Música, que va fer aparèixer la Belén Esteban a Sálvame, o que David Copperfield el va fer desaparèixer en un dels seus espectacles.

Premis com l’Arc, el de millor espectacle de Fira Tàrrega, dos Butaques, el Primer Nacional de Màgia i finalista a català de l’any, avalen una carrera amb més de 2.500 funcions, "fetes sempre amb la mateixa il·lusió que el primer dia", tal com ell mateix diu.

Ha presentat durant dues temporades el programa "Pura Magia" de TVE, on també era el director de l’acadèmia. També ha estat el presentador de la XI Gala dels Premis Gaudí de Cinema. El Mag Lari ha dirigit també l’espectacle "Nada es imposible" del Mago Pop.

To Top