El Món Femení “B” atrapa al Viladecans

Després d’imposar-se per la mínima (2-1) al municipal de Ca n’Anglada al Viladecans, ambdós equips han acabat empatats a deu punts a la taula classificatòria. Calonge i Sancho van donar un còmode avantatge a les terrassenques. Baños va retallar distàncies, però res més.

Món Fem. Terrassa "B", 2

Maria González, Puente, Morante, Querol, Picón, Ruiz, Calonge, Carla González, Yera, Bautista i Mola, equip inicial, Sancho, Uroz, Gallego, Aranzazu González i Paula González.

Viladecans, 1

Soto, Bellido, García, Martín, Larruy, Amezcua, Gracia, Baños, Cuellar, López i Crowley, equip inicial, Ureña, Morales, Medina, Algaba, Fouz i Rueda.

Àrbitre. Carlos Cumplido López. Targetes grogues a les jugadores locals Paula González i Sara Mora.

Gols. 1-0, minut 43, Judith Calonge; 2-0, minut 50, Asha Sancho; 2-1, minut 66, Maria Baños.