Esports

Pluja de podis terrassencs

Lliçà d’Amunt va acollir la tercera i darrera cursa del Trofeu Generalitat, en que el BMX Terrassa va ser el guanyador per equips. En la categoria Olimpic Men, Marc Roman, del X-Riders de Terrassa, va ser segon mentre que Ian Morillo, del BMX Terrassa, va ser tercer. A la general, Marc Roman ha finalitzat campió i Morillo ha estat tercer. En Olimpic women, doblet del X-Riders amb Mariona Calvis en primera posició i Marta Calvis segona. A la general, Mariona Calvis ha estat la guanyadora i Nayra Rodríguez (BMX Terrassa), tercera.

En la categoria masculina +15, Miguel Ángel Roman (X-Riders) va guanyar la prova i va ser segon de la general. En 13-14, dos pilots del BMX Terrassa van fer podi. Adrian Angulo va ser segon i Izán Gómez, tercer. A la general, Angulo ha finalitzat segon. En 11-12, victòria de Sergio Morillo (BMX Terrassa) a la prova i també al Trofeu. En 9-10, doble podi del BMX Terrassa. Saúl Pérez va ser segon i Asier Moya, tercer. A la general, Saúl Pérez ha estat el campió i Moya el tercer classificat. En 7-8 anys, segona plaça per a Marcos Herencia (BMX Terrassa) que li dóna la tercera posició de la general. I en 5-6 anys, dos podis més per al BMX Terrassa amb Lucas Romero en la segona plaça i Eric Serrano a la tercera. A la general, Serrano ha finalitzat segon.

En el capítol femení, Jana Román (X-Riders) va ser la guanyadora en 11-14 anys, mentre que Berta Martínez i Maria Herencia, ambdues del BMX Terrassa, van finalitzar segona i tercera, respectivament. Aquestes posicions també corresponen a la general final. En menys 10 anys, Hanna Venermo (BMX Terrassa) va guanyar a Lliçà i a la general, on la seva companya Sara Ruiz ha finalitzat en la tercera posició del campionat.

To Top