Diners

Vallès Empresa, nou programa per ajudar a la gestió de la pime

El programa Vallès Empresa és una iniciativa privada realitzada per empreses i professionals de la comarca que té com a objectiu enfortir i preparar als empresaris per afrontar els reptes del segle XXI. Recentment, i sota el lema "Empoderar per liderar", es va presentar en roda de premsa a Cerdanyola del Vallès. El programa formatiu consta d’una sessió mensual. I la primera d’elles serà avui sobre "Perspectives econòmiques 2019-2020: disrupcions i incerteses. Estem preparats?" amb Oriol Amat, degà de la UPF Barcelona School of Management i catedràtic d’Economia Financera i Comptabilitat. La conferència tindrà lloc al SC Trade Center (Avinguda Corts Catalanes, 5) de Sant Cugat del Vallès a les 6 de la tarda, i és d’entrada gratuïta amb inscripció prèvia a la web de Goldwater & Partners.

Promogut per la companyia Goldwater & Partners, el programa compta amb la col·laboració d’empreses com Procer, 30Virtual, associacions com Cerdanyola Empresarial, Sant Cugat Empresarial, entitats com Barcelona Synchrotron Park i el suport institucional de l’ajuntament de Cerdanyola del Vallès. Durant la roda de premsa, l’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, que va estar acompanyat per Carme Arché, regidora d’Ocupació, Empresa i Promoció Econòmica de Cerdanyola del Vallès, reconeixia el valor de la proposta com a font de generació de sinergies entre les empreses i, transmetia tot el seu suport a la iniciativa.

Creixement dels negocis
Francisco Hidalgo, administrador de Goldwater & Partners, explicà com Vallès Empresa vol contribuir a la consolidació i creixement dels negocis de les empreses del Vallès i per fer-ho possible busca oferir eines i recursos sobre temes de gestió empresarial, per mitjà d’espais de formació, compartició d’experiències i debat. "La millora de la gestió passa per la formació. Una formació continuada en tots els àmbits empresarials que poden incloure des del tecnològic, al financer, o al mediambiental, entre molts d’altres." Per la seva banda, Xavier Garriga, director de 30Virtual, definia Vallès Empresa com una iniciativa que pretén "sumar esforços i completar els serveis que ofereixen altres associacions i entitats com Cerdanyola Empresarial o Sant Cugat Empresarial. Aquí al Vallès tenim l’exemple del HUB30, que promou la innovació del territori B30. Per què no pensar en una plataforma similar des del vessant de la gestió empresarial a la qual es puguin sumar tots aquells agents que hi hagi al territori". El 28 de gener de 2020 se celebrarà una nova conferència. Gregorio Labatut parlarà sobre la importància de la prevenció del blanqueig de capitals a l’empresa. Finalment, el pròxim 25 de febrer, Francisco Hidalgo protagonitzarà la conferència "Finançament de l’empresa: Crèdits Privats o de la Societat?".

To Top