Plàcida victòria per al Món Femení “B” al camp del cuer

No va tenir problemes de cap mena el Món Femení Terrassa "B" per imposar-se per 0 gols a 3 al municipal d’Aiguadolç al cuer del grup primer de la Primera Catalana femenina. Es tracta de la segona victòria de la temporada per a les terrassenques. Dos gols de Carmen Yera i Christina Picón a la primera part van deixar el primer temps completament sentenciat. El segon va tenir molt poca història. Quan faltaven només tres minuts per acabar, Paula Moreno va arrodonir el resultat, adjudicant tres punts importantíssims al segon equip del Món Femení Terrassa.

sitges, 0

Lanuza, Godbillot, Morera, Moreno, Cortés, Escofet, Aldeco, Mata, Fernández, Roig i Labad.

món femení terrassa "B", 3

González, Uroz, Querol, Picón, Ruiz, Calonge, González, Sancho, Yera, Vidaña i Bautista, equip inicial, Puente, Gallego i Mora.

Àrbitre. Ylenia Sánchez Miguel. Targetes grogues per a les jugadores locals Laura Escofet i Griselda Morera i per a les visitants Carla Uroz i Carla González.

Gols. 0-1, minut 26, Carmen Yera; 0-2, minut 31, Christina Picón; 0-3, minut 87, Paula Moreno.