Tercera setmana mantenint el liderat

Amb sis victòries i una sola derrota, l’Handbol Terrassa es manté per tercera setmana consecutiva com a líder de la Lliga Catalana empatat amb l’Handbol Gavà. Els homes que prepara Xavi Font li treuen ja quatre punts al tercer classificat, una circumstància que els permet tenir un important marge de cara a disputar la fase d’ascens, reservada enguany només als dos primers classificats de la competició.

Tot i que els egarencs van començar de forma una mica erràtica, la gran actuació del seu porter Albert Riera els va permetre estar sempre dins del partit. Els vint primers minuts van ser equilibrats tant en el joc com en el marcador, però a mesura que s’anava acostant el descans, els locals anaven guanyant avantatge (15-13).

A la segona part, els de Pérez van prémer l’accelerador. Van augmentar la intensitat defensiva i el rival es va quedar col·lapsat, tot i que Aleix Martínez va anotar la meitat dels gols del Calella. Al quart d’hora de la segona part, l’Handbol Terrassa guanyava ja per set gols de diferència (27-20). Res no va canviar fins al final dels seixanta minuts.

handbol terrassa, 35

Riera, Pérez, Negra, Raya (3), Serrano (5), Navarro (5), Flores (3), Martínez, Gómez (8), Carlos López, Bonilla (2), Ferrer (4), Marc López (3) i González (2).

handbol calella, 28

Tejada, Morente (1), Graells (1), Itchart (3), Marc Martínez, Romero, Termes (1), Moreno, Busquets (1), Aleix Martínez (14), Aleix García (1), Vico (2), Eric Martínez (3), Morato (1) i David García.

Àrbitres. Rocío Ruiz i Gemma Lleixà.

Parcials cada 5 minuts. 1-1, 4-4, 6-4, 8-8, 12-10, 15-13, descans, 18-17, 21-19, 27-20, 29-22, 32-24, 35-28.