El Sant Pere Nord torna a perdre i no surt del pou

El Sant Pere Nord, tot i que es va avançar al marcador al principi del matx, va veure com l’Artés li remuntava en quatre minuts, i encaixava la vuitena derrota de la temporada. Demba va marcar poc abans del primer quart d’hora de joc del matx. A la mitja hora, l’Artés va aconseguir igualar i, poc després, va obtenir el 2 a 1, que ja seria el resultat definitiu. Els egarencs, cuers de la classificació, no van poder reverir la situació a la represa i van tornar a perdre.

FC Artés, 2

Crusellas, Ambrós, Posas, Torres, Serrat (Roca, m. 46), Pareja, Didac Sánchez, Salvador, Larrea (Casals, m. 56), Quintana i Altimira.

Sant Pere Nord cf, 1

Mohamed, Delgado (Javi Castro, m. 46), Molina, Lorente, Óscar Ramos, Juan antonio, Roseta, Papi, Demba, Marc Rosell (Luis Eduardo, m. 70) i Chiki.

Àrbitre. Marc Claramunt Tejedor. Va amonestar amb targeta groga als locals Torres, Pareja, Dídac Sánchez i Salvador i als visitants Chiki, lorente, Mohamed, Roseta i Papi.

Gols. 0-1, minut 13, Demba; 1-1, minut 30, Serrat; 2-1, minut 34, Rivera de penal.