Cultura i Espectacles

Novetats a l’antiga sala Faktoria d’Arts, ara Sala Rasa 64

Des de fa ja algunes setmanes, l’antiga sala Faktoria d’Arts ha experimentat modificacions de major o menor rellevància que posen les bases del que serà un canvi de rumb del local. La novetat de més volada ha estat el rebatejament de la sala, que des d’ara es dirà Sala Rasa 64. També s’havia contractat un nou programador, Jorge Lancharro, tot i que per raons personals ha hagut de deixar el projecte i ara els responsables del local estan buscant a un programador alternatiu. De moment, els divendres han desaparegut les sessions Jaleo, però els dissabtes es continuen celebrant els concerts. Després de l’èxit de la visita recent de Vidres a la Sang, el pròxim 19 d’octubre actuarà el grupo The Flaming Shakers, amb el seu tribut a Beatles. També s’espera, el 26 d’octubre, la visita de Dr. Basilio. Ja al novembre, actuarà la Whole Lotta Band (el dia 16) i Querencia Animal ho farà una setmana més tard.

Els propietaris volen a més desembarassar-se del tot de l’etapa anterior, orientant les sessions de discoteca a un públic major dels 21 anys. Aquesta nova orientació serà del tot evident a partir del mes de novembre, i de la festa "preparty Halloween", que s’està preparant. De moment, s’estan celebrant unes sessions esporàdiques de techno que estan tenint força bona acceptació.

D’altra banda, aprofitant que el Grup Panorama, gestor de la sala, té també té en propietat la sala Vinilo, es celebraran també al cèntric local les exitoses sessions "Freeday 21"que ja compten amb força seguidors a Vinilo. Aquestes sessions (divendres a Vinilo i dissabte a La Rasa ) estan protagonitzades pel personal de la desapareguda sala Mojito, de Parc Vallès. Música actual, hits i reggaeton, són el contingut d’aquestes sessions.

Noves nits de comèdia
A Vinilo, a més, s’han impulsat unes "Nits de Comèdia", amb vetllades d’improvisació i clowns, una oferta "diferent" amb la que els seus precursors volen omplir un buit a Terrassa. També a Vinilo, els diumenges, s’ha engegat una escola de salsa que pren el testimoni de la que ja existia a Mojito (amb el mateix personal.)

La marca Faktoria, a poc a poc, va desapareixent; no en va, Juanjo Muñoz (un dels responsables del grup Panorama) explica que han tingut alguns problemes per aconseguir tancar concerts amb alguns programadors, a causa dels deutes que van quedar impagats al Concurs de creditors.

Muñoz també es queixa d’un dels problemes -gairebé ja endèmics- que té La Rasa, el "botelló." Tot i les trobades entre locals i policia, encara no s’ha trobat una solució definitiva.

To Top