L’ Handbol Terrassa ja lidera la categoria

L’Handbol Terrassa es va endur amb molta solvència el derbi vallesà que el va enfrontar al pavelló de Can Jofresa amb el Sabadell Handbol. Gràcies a aquesta victòria, la quarta en cinc jornades, el conjunt que dirigeix Xavi Font s’ha situat líder de la Lliga Catalana amb els mateixos vuit punts que l’Handbol Gavà i el Sant Boi però amb un millor "goal average".

El matx va començar amb molt de respecte per part de tots dos conjunts, que van rivalitzar en errors ofensius. Cap dels gols equips no semblava capaç d’estirar definitivament el partit cap als seus interessos i es va arribar al descans amb un avantatge de dos gols per a l’Handbol Terrassa (14-12).

Sortida en tromba
A la segona meitat, la sortida en tromba dels locals va ser decisiva perquè s’apropiessin tant del partit com del marcador i s’acabessin emportant dos punts importantíssims per situar-se en una primera posició que els donaria dret a disputar la promoció d’ascens.

Mica a mica, els terrassencs van anar trencant el partit gràcies fonamentalment a la gran aportació ofensiva del pivot Iago Flores, així com de Marc López i Jairo Gómez. A més, l’equip va estar a un gran nivell defensiu, curtcircuintant totes les intencions ofensives del conjunt sabadellenc.

A tot això es va sumar la gran actuació sota pals d’Albert Riera, que va protagonitzar espectaculars aturades. L’Handbol Terrassa se’n va anar en el marcador fins als vuit gols de distància i va deixar el partit definitivament liquidat. Als darrers minuts, als homes de Xavi Font els va valer amb contemporitzar en les seves accions per tal de deixar el partit ja sentenciat. Al final, la diferència va ser de set gols a favor dels terrassencs.

HANDBOL TERRASSA, 31

Riera, Pérez, Negra, Víctor Martínez, Raya (1), Serrano (5), Navarro (3), Flores (1), Comellas, Fran Martínez (3), Gómez (9), López, Bonilla (2), Ferrer (1), González i López (6).

SABADELL HANDBOL, 24

Francesc Bosch, Campanya (3), Vallribera (1), Rico, Soler, Cavero (3), Salas, Antor (1), Cañamero, Vila (10), Guillem Bosch (1), Miquel (4), Pujol, Vilanova (1), Vilas i Palet.

Àrbitres. Mireia Torras i Ona Comino.

Parcials cada 5 minuts. 2-2, 4-4, 6-7, 9-9, 12-11, 14-12, descans, 16-14, 19-15, 22-16, 24-18, 27-21, 31-24.