Segona relliscada seguida d’un Can Trias sense sort

El Can Trias va rebre la segona derrota consecutiva, en aquest cas al camp d’un Les Franqueses que va actuar amb certa agressivitat permesa per l’àrbitre. Els de Sergio López, que eren líders fa dues jornades, ara ocupen la cinquena posició, tot i que són a només un punt del primer, que continua sent el Ripollet.

Asa va avançar als de Viladecavalls al primer minut de partit però, poc abans del descans, els locals, amb un joc molt intens, fregant la duresa, van poder empatar amb una acció afortunada.

A la represa, el conjunt local va aconseguir el 2 a 1 i el Can Trias va passar a jugar amb una defensa de tres en un clar intent de remuntar el partit. Tot i això, els de López, que van reclamar dus penals, no van poder evitar la derrota per la mínima.

La fitxa

CF Les Franqueses, 2

Jahir, Resina, Morales, Atanasio, Maude, Manzanera, Adarve (Juan Carlos, m. 89), Castrillo (Sarr, m. 66), Blanch (Planas, m. 79), Aparicio i Lars Carrillo.

UD Can Trias, 1

Pol Parrado, Bilal, Víctor Moreno (Òscar Boixader, m. 20), Turri, Gabi, Xavi Torres (Barakat, m. 71), Álvaro, Asa, Jordi Pérez (Javi Merenciano, m. 64), Éric Meschede (Mullor, m. 64) i Juanito (Yago, m. 46).

Àrbitre. Sergi López Massana. Targeta groga als locals Adarve, Morales, Maude i Planas i al visitant Turri.

Gols. 0-1, minut 1, Asa; 1-1, minut 37, Castrillo; 2-1, minut 59, Adarve.