Esports

Ragna Debats, segona a la Copa del Món

La terrassenca Ragna Debats s’ha proclamat subcampiona de la Copa del Món de skyrruning, després de la darrera prova del circuit que s’ha disputat a Itàlia. La corredora d’orígen holandès va finalitzar cinquena a la cursa de Limone Sul Garda, el que va donar el títol mundial a Sheila Avilés.

La prova italiana, sobre 27 quilòmetres i 2.600 metres de desnivell positiu, era decisiva tant en categoria masculina com femenina. En la cursa participaven els millors del circuit i la seva puntuació era més alta que en altres convocatòries. Abans de la prova, Avilés era la líder de la general, amb 60 punts de diferència amb relació a Debats.

A la classificació de la prova, Sheila Avilés va ser segona amb una marca de 3.42’13", mentre que Debats es feia amb la cinquena plaça amb 3.42’13". A la general definitiva, Avilés va sumar 780 punts i Debats es va quedar en 655. Va completar el podi la italiana Elisa Desco amb 600.

Pel que fa a la competició masculina, el matadeperenc Jan Margarit s’ha fet amb la setena plaça de la general. Margarit ha sumat 335 punts. El també matadeperenc Pere Aurell ha estat dotzè amb 277 punts. A la cursa final a Itàlia, Jan Margarit va estar entre els millors i va finalitzar en la cinquena posició de la prova. Va fer un temps de 3.11’05". La victòria va ser pel japonès Ruy Ueda, amb un registre final de 3.03’15". Ueda es va proclamar campió de la Copa del Món amb aquesta victòria. Oriol Cardona, amb qui es disputava el primer lloc de la general, va finalizar segon amb 3.03’27".

To Top