L’Egara 1935 aixeca un 2-0 advers a Donostia

Tot semblava indicar que l’Egara 1935 tindria un desplaçament plàcid a Bidebieta. Però els homes de Santi Amat van seguir exhibint la irregularitat de les darreres jornades i van haver de suar de valent per sumar els tres punts al camp d’un Atlético San Sebastián que encara no ha puntuat en aquesta Lliga quan s’han disputat ja les cinc primeres jornades de competició.

Els de Jon Kamio van dominar els dos primers quarts i van arribar al descans amb un 2 a 0 favorable. Julen García va anotar, de penal-córner i de manera gairebé consecutiva, els dos gols del conjunt basc. Va ser als minuts 32 i 34.

Li calia a l’Egara 1935 una reacció per aixecar el partit. Jan Garriga va retallar distàncies just arrencar el tercer quart, mentre que el capità Paul Buck va empatar de penal a l’inici del darrer període. El partit estava empatat a dos gols, però els terrassencs ho van donar tot i es van endur els tres punts gràcies a dos gols d’Iñaki Sarrabayrouse i Àlex Broto als tres minuts finals.

ATLÉTICO SAN SEBASTIÁN, 2

Santa María, Vitoria, Keenan, Adrián Gorospe, Grases, Anducín, Verga, Iparraguirre, Orguilles, García, Aranzábal, equip inicial, Vega, Borja Gorospe, Juan Gorospe, Nájera, López i Van Kerkoerle.

EGARA 1935, 4

Trujillo, Martínez, Buck, Torredemer, Bigatà, Broto, Font, Soler, Autonell, Torres i Bautista, equip inicial, Mora, Sarrabayrouse, Dalmau, Garriga i Aynés.

Àrbitres. Diego Estébanez i Álvaro López.Targetes grogues als jugadors locals Lander Anducín i Adrián Gorospe.

Gols. 1-0, minut 32, Julen García de penal-córner; 2-0, minut 34, Julen García de penal-córner; 2-1, minut 39, Jan Garriga; 2-2, minut 57, Paul Buck de penal-córner; 2-3, minut 68, Iñaki Sarrabayrouse; 2-4, minut 69, Àlex Broto.