Ún primorós Les Fonts sotmet al PB Sant Cugat

El Les Fonts va resoldre al camp del PB Sant Cugat amb un 2 a 5 a favor seu. Els egarencs es van avançar amb un 0 a 3 a la primera meitat i, tot i que els locals van retallar aquesta renda, van acabar guanyant clarament.

pb sant cugat, 2

Villegas, Castelló, Vélez, Eduard, Ricard, Víctor, Minguet, Pau Costa, Echevarría, Tort i Levy, onze inicial, Tomás, Daniel, Álex López, Villanova, Kaestner, Castelló i Palomar.

ue les fonts, 5

Sedano, Moncho, Morillo, Kuko, Pablo, Gallego, Barbero, Córdoba, Curro, Issam i Redondo, onze inicial, Doval, Mendoza, Edgar, Francisco José, Pibe i Jordi González.

Àrbitre. Marc Bondia López. Targeta groga als locals Tomás (2) i Castelló i al visitant Mendoza.

Gols. 0-1, minut 9, Issam; 0-2, minut 28, Edgar; 0-3, minut 41, Kuko; 1-3, minut 44, Minguet; 2-3, minut 53, Levy; 2-4, minut 66, Pablo; 2-5, minut 74, Pablo.