Esports

“L’equip necessitava un partit com aquest”

Oliver Ballabriga, entrenador del San Cristóbal, va declarar a la conclusió del matx que "ha sigut un partit que se’ns ha posat de cara i en la segona part, encara que ha semblat que l’Igualada tenia molt més la pilota, hem sabut defensar i a guardar una mica les forces". L’entrenador dels parroquials va explicar que "a la segona part han jugat amb un 3-4-3 però sabíem que a la contra els hi podíem fer mal i hem tingut ocasions per fer el quart".

Ballabriga va apuntar que "necessitàvem guanyar, hem fet tres gols i crec que l’equip necessitava una mica un partit així per agafar confiança" i va afegir que "sobretot el segon gol és una jugada preparada que ens ha sortit bé i avui hem estat molt forts a dalt". Va reconèixer que "al primer i al segon gol, la sensació és que els nostres jugadors han rematat molt sols" i va comentar que "el cuer a la Tercera Divisió és un equip que juga i que competeix bé i nosaltres mateixos podríem ser els cuers perquè aquesta categoria està molt igualada i hi ha equips amb pressupostos molt grans però hi ha molts equips que hem de lluitar i treballar per estar a dalt". De l’Igualada va afirmar que "és un bon equip, que sap competir i només necessita un bon resultat".

Pel plantejament
Per la seva banda, el tècnic dels visitants, Moha, va felicitar el San Cristóbal "pel plantejament i per aprofitar aquestes accions que se li donen tan bé" i va afegir que "els meus jugadors, durant una bona part del partit, hem fet les coses bé per capgirar la situació però quan millor estàvem, tot s’ha anat en orris". L’entrenador de l’Igualada va assenyalar que "han sigut detalls que, al final, ens costen molt i cada cop és més difícil aixecar els partits".

Finalment, el defensa local Óscar Sierra va manifestar que "veníem d’una mala ratxa de resultats i era necessari guanyar i mes a casa i esperem que aquesta victòria ens ajudi a tirar cap endavant" i va afegir que "estem contents per haver guanyat i hem de gaudir d’aquest triomf". El jugador egarenc va dir que "ara hem d’anar a Peralada a sumar els tres punts".

To Top