Diners

Moventia inaugura seu corporativa

L’empresa vallesana Moventia, del sector de la mobilitat, ha culminat un procés que va iniciar fa uns mesos i ha inaugurat la nova seu corporativa, situada també a Sant Cugat del Vallès (avinguda Via Augusta), en una de les zones més importants de negocis i oficines d’aquesta localitat a i ben comunicada amb les principals infraestructures. El canvi de seu té com a eixos principals a les persones i la sostenibilitat, dos dels pilars estratègics de la política de responsabilitat social corporativa de la companyia.

En aquesta línia, entre els canvis més destacats hi ha una nova metodologia de treball (basada en la activity based office), on els professionals, a partir d’ara, passaran d’estar separats per departaments a ocupar una zona comuna, sense barreres físiques ni lloc fix assignat, i que els permetrà col·laborar, trobar sinergies entre els diferents equips i on l’espai s’adaptarà a les necessitats de la persona.

Es tracta d’una transformació en la manera de treballar que comporta implantar el que es denomina noves formes de treball, que consisteixen en l’alineació de quatre disciplines: espais, processos, tecnologia i cultura. Aquest canvi suposa un nou model de treballar més col·laboratiu, multidisciplinari, sostenible, flexible i innovador però sobretot centrat en les persones. "L’èxit de Moventia ha estat possible gràcies als nostres treballadors, un dels pilars fonamentals dins de l’empresa. Per aquest motiu, el canvi de seu ha estat pensat amb ells i per a ells, en tot moment", va explicar Miquel Martí, president de la companyia. En aquest sentit, els professionals de la companyia han jugat un paper cabdal en aquest canvi, ja que han estat partícips en tot moment de la transformació i les novetats de Moventia. Per fer-ho es va obrir un procés participatiu perquè tothom pogués donar la seva opinió i, posteriorment, els missatges es dirigien a la direcció a través dels representants de cadascun dels col·lectius de l’empresa. Paral·lelament, i en línia amb l’aposta ferma de l’empresa Moventia per al respecte del medi ambient, la nova seu és eficient energèticament. En primer lloc, l’edifici disposa de la certificació mediambiental amb qualificació A. A més a més, els llocs de treball aprofiten al màxim la llum natural, gràcies als espais oberts i els vidres de la façana.

To Top