Cultura i Espectacles

“He vingut a les 10 del matí i he organitzat la cua pel Miki”

Quan l’acte va començar, a les sis i cinc minuts de la tarda d’ahir, una noia, que era la primera de la llarguíssima cua, va passar cap al petit escenari que li havien muntat al Miki Núñez, a la plaça central de Parc Vallès, per tal que firmés exemplars del seu disc “Amuza”. El cantant terrassenc i la noia es van abraçar, ell li va fer la signatura, suposem que amb dedicatòria, ella es va fer al “selfie” amb ell, una altra abraçada, adéu, i va entrar el segon de la cua, un noi. “Estic aquí des de les deu del matí”, ens va explicar tot seguit Mireia Sahuquillo, de 17 anys i de Rubí, amb el disc signat a la mà.

Mireia Sahuquillo no només havia vingut vuit hores abans del començament de l’acte, i havia sigut la primera a posar-se a fer cua, sinó que “ho he organitzat tot. La cua, amb els seus números per cadascú, perquè tothom pogués tenir la seva signatura del disc, en l’ordre que anava arribant”. No, aquesta noia no tenia res a veure amb l’organització, ni amb la discogràfica. Havia organitzat i cuidat de la cua només perquè és una superfan de Miki. “Ja havia anat a dues firmes més, abans del disc, una quan encara era a Operación Triunfo.”

“I que visqui Terrassa!”
La cua muntada per aquesta fan feia almenys cent metres, i arribava fins a la porta del Media Markt, l’establiment que havia organitzat l’esdeveniment. La immensa majoria dels que havien vingut eren adolescents, alguns que venien amb la seva família, i s’hi veia més noies que nois. Tots molt tranquils, educats i de bon rotllo, esperant que els hi arribés el seu torn. L’organització havia acotat amb tanques un espai a la plaça central de Parc Vallès, amb una tarima, i una petita taula amb un tamboret.

Quan van veure que el Miki arribava, les noies van començar a cridar, i braços amunt a fer-li fotos amb el mòbil. Vestit amb una dessuadora gris, i amb una ampolla petita d’aigua a la mà, el terrassenc eurovisiu va entrar a l’espai. Va agafar el micròfon, que en un primer moment no funciona, però que de seguida es va arreglar.

Miki va mirar la gentada que l’esperava, i se li va notar la impressió i l’emoció. “És molt fort, quan jo vaig venir fa dos dies a Parc Vallès a sopar al Viena i al cinema”, va dir. Tot seguit, va mirar un moment el cel, molt encapotat -bufava un vent de pluja – i va dir “que comenci la firma. I que visqui Terrassa!”. L’acte estava previst que durés fins a les vuit del vespre. I el dia 25, a Pamplona, Miki Núñez començarà la gira de concerts d'”Amuza”.

To Top