Cinquena derrota per a un Sant Pere atordit

El Sant Pere Nord continua immers en un mal inici de Lliga i va encaixar la cinquena derrota seguida, tot i que es va avançar al marcador.

Sant Pere Nord CF, 1

Mohamred, Delgado, Molina, Alberto Gázquez, Óscar Ramos, Alonzo (Herráiz, m. 70), Lorente (Marc Rosell, m. 63), Roseta, Demba, Papi i Chiki.

FC Joanenc "B", 2

Roger Serra, Guardia (Aguilar, m. 63), Cosano, Jordi Mas (Isaac, m. 63), Vila, Euras, Martín, Albert Martínez (Joan Arnau, m. 63), Panchana, Salat (Sergi Gómez, m. 75) i Argudo (Marc Álvarez, m. 63).

Àrbitre. Joel Planas Riverola. Targeta groga als locals Chiki, Óscar Ramos, Demba i Delgado i als visitants Jordi Mas, Argudo, Cosano i Marc Álvarez. Targeta vermella al local Óscar Ramos (minut 63).

Gols. 1-0, minut 57, Jordi Mas en pròpia porteria; 1-1, minut 65, Euras de penal; 1-2, minut 89, Sergi Gómez.