Esports

El Terrassa no falla a l’Olímpic

Només tres equips del grup cinquè de la Tercera Divisió han guanyat els tres primers partits de Lliga al seu camp. Un d’ells és el Terrassa FC, infal·lible com a local fins al moment amb nou punts a la butxaca que li permeten mantenir-se a la zona alta de la classificació. En la seva mateixa situació es troben Pobla de Mafumet i Castelldefels, amb una diferència en aquest cas. Mentre que el filial del Nàstic ha guanyat els tres partits que ha disputat davant la seva afició, el Castelldefels comptabilitza com a guanyat a casa el partit no disputat amb el Reus, equip que està retirat de la competició. Per tant, els de Miki Carrillo han jugat, en realitat, dos partits al seu camp.

Els de Xevi Molist hi han construït un relat sòlid com a locals i mitjançant la seva fortalesa a l’Olímpic es mantenen a tocar de les posicions de "play-off". A casa han aconseguit la victòria més àmplia de la temporada amb el 3 a 1 davant el Banyoles, a les que cal afegir els triomfs per la mínima contra Granollers (1-0) i Figueres (2-1). A més, han fet front a situacions compromeses, ja que amb el Banyoles van aixecar un empat i amb el Figueres van ser capaços de remuntar un marcador advers en el segon temps.

Terrassa, Pobla de Mafumet i Castelldefels són els únics equips que han guanyat tots els partits jugats a casa. Per darrere, amb 7 punts, es troben L’Hospitalet, San Cristóbal i Sant Andreu. En el cas dels de Ca n’Anglada, una de les victòries cal considerar-la tècnica en ser contra el Reus.

A la part contrària de la classificació com a locals cal destacar el Peralada, que únicament ha obtingut un punt al seu estadi.

Xifres diferents a fora
El Terrassa presenta uns números diferents en condició de visitant. És cert que només han perdut en un dels tres desplaçaments efectuats, però el seu balanç en aquest cas és de dos dels nou punts en disputa.

En aquest cas, el Terrassa és l’onzè equip del grup en punts obtinguts a les sortides. Ara, el seu objectiu immediat és millorar en aquest sentit per poder escalar posicions a la taula classificatòria. La primera oportunitat serà aquest diumenge, a les sis de la tarda, al camp d’un Cerdanyola que al seu camp acostuma a donar poques facilitats malgrat que arribi d’un 4 a 0 en contra en el partit de la darrera jornada contra l’Europa.

Encara que el Terrassa FC es troba a un punt de distància de la zona de "play off", aquesta diferència és fictitia, ja que el quart és un Vilafranca que ja ha "jugat" amb el Reus. Els egarencs superarien al Vilafranca quan sumin els tres punts amb els reusencs. També cal tenir en compte aquesta variable en el cas de la diferència amb el lideratge, que ocupa la Pobla de Mafumet amb 7 punts més que el Terrassa però també amb la jornada amb el Reus ja compatibilitzada. En realitat, la diferència amb el primer lloc seria de quatre punts reals.

L’horari

6 de la tarda

És l’hora d’inici del partit que diumenge vinent jugaran Cerdanyola i Terrassa FC.

To Top