Esports

Olmo i Puig, candidats al premi al jugador amb més projecció

El jugador terrassenc Dani Olmo, del Dinamo de Zagreb, i el matadeperenc Riqui Puig, del FC Barcelona, han estat nominats finalistes del premi al jugador català amb més projecció per part de la Federació Catalana de Futbol. El tercer finalista al guardó és el jugador de l’Espanyol Adrià Pedrosa.

Dani Olmo apareix com el principal favorit al premi, després d’un any extraordinari en el qual va ser nomenat millor jugador de la lliga croata, de la que es va proclamar campió amb el seu equip. A més, va tenir un paper rellevant a la selecció espanyola sub-21 que es va proclamar campiona d’Europa, torneig en què va marcar tres gols i va ser declarat millor jugador de la final continental.

Promesa barcelonista
Riqui Puig, per la seva banda, és una de les principals promeses de la pedrera del FC Barcelona. Ja ha debutat amb el primer equip i és un dels futbolistes que té opcions de jugar un paper protagonista ben aviat amb el conjunt d’Ernesto Valverde.

Aquest és un dels premis que es lliuraran el dia 14 d’octubre en el decurs de la Gala de les Estrelles que promou la Federació Catalana de Futbol. L’acte tindrà lloc a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm i seran premiats futbolistes, entrenadors i àrbitres del futbol català en diferents modalitats..

To Top