Terrassa

Una dona es crema un braç en intentar apagar un incendi a una cuina

Una dona amb cremades a un braç i dues persones intoxicades. Aquest és el resultat lesiu de dos incendis que van afectar sengles habitatges en poques hores d’interval, divendres a la nit i dissabte al matí.

Divendres, a les 10.30 de la nit, el sistema d’emergències 112 va informar a Prefectura de la Policia Municipal d’un incendi a un domicili del carrer Dom Bosco, a l’alçada del carrer de Sicília, i de l’activació d’una ambulància i de Bombers de la Generalitat. Una patrulla de la Policia Municipal es va presentar en el lloc dels fets.

L’incendi ja estava extingit a l’arribada dels cossos d’emergències. S’havia iniciat a la campana extractora de la cuina, a un segon pis, i la propietària va resultar ferida al braç en intentar apagar-lo.

Va patir cremades. La víctima, de 45 anys, va ser traslladada en ambulància a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona. Les dotacions de Bombers van ventilar i revisar l’immoble afectat. Els agents locals van realitzat l’acta de l’incendi.

L’altre incendi va tenir lloc a les 8.35 del matí de dissabte al barri de la Cogullada. La Policia Municipal va rebre la trucada d’un particular que alertava d’un incendi a un domicili del carrer de Soler i Diffent, a l’alçada del carrer del Pintor Sorolla.

Una unitat policial va acudir a l’edifici. Segons el primers indicis, el foc va començar a una manta i s’havia propagat al sofà. Els propietaris de l’immoble i els veïns el van poder apagar pel seu compte. A la seva arribada, les dotacions de Bombers van assegurar la zona i van ventilar el pis. El fum es va escampar per l’habitatge i per l’escala de l’edifici. Equips sanitaris van atendre dos veïns per inhalació de fum, però no va ser necessari el seu trasllat a un centre hospitalari. Les intoxicacions semblaven lleus.

Efectius de bombers van dur a terme més actuacions relacionades amb incendis el cap de setmana. El diumenge, de matinada, van ventilar una planta baixa al carrer de Segòvia. Hores abans, a les 10.30 del matí, van apagar fullaraca en un descampat de l’avinguda de les Glòries Catalanes. A les set havien sufocat un incendi en un contenidor al carrer de Sant Isidre. El divendres a la tarda va cremar una instal·lació elèctrica en la via pública al carrer de Pompeu Fabra.

La ferida, de 45 anys, va ser traslladada a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona

To Top