Esports

Cos i Serrano, padrins de la Cursa de les Ciutats

Els atletes terrassencs Anna Cos i Bartolomé Serrano, seran els padrins de la segona edició de la Cursa de les Ciutats contra el Càncer de Pàncrees, que és disputarà a Terrassa el pròxim 27 d’octubre. Ambdós esportistes són persones reconegudes a la ciutat per la seva trajectòria i pel seu compromís social. En aquests moments més de 500 persones ja s’han inscrit a la cursa.

Anna Cos, una de les atletes de trajectòria més destacada a Terrassa, ja va participar com a llebre a la primera edició. Lidera des de fa anys el grup "Et seguim", format majoritàriament per dones amb l’objectiu de fer activitat física. També forma part de Corredors.cat.

"Apadrinar aquesta cursa és un reconeixement molt especial, perquè ve de la mà d’una gran persona que, amb la seva il·lusió, entusiasme i dedicació, aconsegueix tenir l’èxit assegurat en tot allò que fa", diu en referència a l’organitzadora de la prova egarenca, Chelo Fernández.

Bartolomé Serrano té un dels historials atlètics més importants de la història a Terrassa. "Més que una cursa és un esdeveniment solidari i esportiu", destaca. "Aquest dia no competirem, participarem."

To Top