Ple de victòries d’un Can Trias que no aixeca el peu de l’accelerador

El Can Trias manté el seu magnífic inici de campionat, superant un rival que també havia guanyat els dos primers partits. Els de Viladecavalls son colíders amb el Calaf.

Els locals es van avançar al marcador amb un gol d’Álvaro, pero dos minuts més tard una acció desafortunada en defensa va significar l’empat. El Ripollet es va avançar al minut 61fruit de la seva ambició. Sergio López va donar entrada Eric i Juanito i aquest últim es va convertir en el protagonista del partit, com a autor dels dos gols que van permetre el Can Trias remuntar el marcador desfavorable. El Ripollet va intentar l’empat en el tram final, sense fortuna.

La fitxa

UD Can Trias, 3

Pol Parrado, Chupi, Turri, Bilal, Òscar Boixader (Gabi, m. 89), Javi Merenciano (Juanito, m. 55), Xavi Torres, Asa (Víctor Moreno, m. 85), Álvaro, Alti (Èric Ferrer, m. 55) i Yago (Jordi Pérez, m. 74).

CF Ripollet, 2

Cano, Marc Osuna, Barón, Carlos Osuna, Dani Hernández, Ismael, Marc Montejo, Álex Montejo (Jiménez, m. 74), Novo (Alcañiz, m. 20 (Yassir, m. 85)), Bauli (Campos, m. 74) i Jonay (Louzao, m. 74).

Àrbitre. Omar Rghif. Targeta groga als locals Turri, Chupi, Èric Ferrer, Òscar Boixader, Jordi Pérez, Yago i Gabi i al visitant Marc Montejo.

Gols 1-0, minut 37, Álvaro; 1-1, minut 39, Bauli; 1-2, minut 61, Bauli; 2-2, minut 67, Juanito; 3-2, minut 71, Juanito.