Comarca

Foment demana canvis legislatius contra la inseguretat

La patronal Foment del Treball va urgir ahir a reformar el Codi Penal, impulsar els judicis immediats, crear jutjats especialitzats en seguretat ciutadana i millorar la coordinació i la presència policial com a principals actuacions per combatre els episodis d’inseguretat a la ciutat de Barcelona.

La junta directiva de la principal patronal catalana va aprovar en la seva primera reunió després de la pausa de les vacances, ahir, una proposta que recull aquests punts i que traslladarà tant a l’Ajuntament de Barcelona com a la Generalitat i a l’Estat espanyol. Tot això en un moment en què la seguretat ciutadana a la capital catalana es troba en entredit després d’un important augment dels robatoris amb violència en ple carrer.

En declaracions als periodistes, el president de Foment, Josep Sánchez Llibre, va assegurar que és necessari "fugir de l’alarmisme" i "treballar junts des dels àmbits econòmics, institucional i polítics per a consolidar i confirmar la reputació de Barcelona en el món".

To Top