Esports

Molist: “Només hem guanyat tres punts”

Globalment, Xevi Molist va sortir satisfet del seu primer partit de Lliga com a entrenador a la banqueta del Terrassa. "Ens ha costat una mica a l’inici, però després hem fet un bon partit. Hem tingut diferents opcions per marcar. L’equip ha lluitat fins al minut 90. Encara no hem fet res. Són només tres punts". I va afegir: "M’agrada que l’equip hagi arribat molt a l’àrea. Ens falten coses per ajustar, però hem estat bé. Defensivament també. Però podem ser millors amb pilota, jugar més de pressa, tenir els pivots més ben ubicats i fer més canvis d’orientació. Però tot arribarà. Tot just som a la primera jornada. Per tenir setze jugadors nous ho hem fet prou bé. Cal seguir millorant".

En relació al partit va comentar: "Sabíem que seria molt complicat, però hem generat moltes ocasions i hem fet tres gols. Ells han intentat fer-nos mal, però hem tingut el partit controlat".

Adam Fontes, entrenador del Banyoles, va comentar: "El Terrassa té una de les tres millors plantilles de la categoria. Aquest camp és molt gran i el partit se’ns ha fet molt llarg. Ells ens han començat a guanyar els duels i no hem pogut fer res per evitar la derrota".

Arranz torna a marcar
Sergi Arranz es va retrobar diumenge amb el gol davant del Banyoles. "L’equip ho ha donat tot. El més important són els tres punts. Sabíem que al Banyoles li costava a pilota aturada i ho hem aprofitat", va comentar el màxim golejador de la pretemporada. El davanter mallorquí Jaume Pascual va poder debutar marcant. "Començar fent un gol al minut 15 és el millor. Hem dominat totalment. Estem en el bon camí".

To Top