Esports

“La família del Terrassa FC”, lema de la campanya de socis de la temporada 2019-20

El Terrassa FC ha posat en marxa la campanya de socis per a la temporada 2019-20 amb el lema "La família del Terrassa FC", una frase que recull el propòsit del club egarenc de traslladar el nou projecte esportiu a tota la ciutat. Els preus no experimenten grans canvis en relació a l’any passat. Es divideixen en cinc grans categories: adults, amb un preu de 160 euros la tribuna i 60 la general/gol; especials per aturats, jubilats, pensionistes i joves de 18 a 25 anys, a 100 euros la tribuna i 50 la general/gol; futbol base, per a dos adults amb fills jugant al club a 120 euros la tribuna i 40 la general/gol; pack familiar per a dos adults i accés amb menors d’edat a 200 euros la tribuna i 100 la general/gol; i els menors de 18 anys, amb accés gratuït als que es facin el carnet de la Grada Jove.

A les oficines del Camp Olímpic ja es pot renovar al carnet, encara que per un problema tècnic aliè al club es facilitarà un carnet provisional per als partits de pretemporada. El dimecres 28 d’agost ja es podran recollir els nous carnets.

Els preus de les entrades dels partits de Lliga seràn de 10 euros a tribuna i 8 a general/gols.

El Terrassa FC també manté la venda de tres paquets de carnets d’empresa per aquesta temporada: plata per 250 euros amb un carnet de tribuna i dos de general/gol; or per 500 euros amb quatre carnets de tribuna; i VIP per 900 euros amb tres carnets de tribuna i un carnet VIP.

To Top