Esports

Plata per Sandra Domene

La jugadora terrassenca Sandra Domene s’ha proclamat subcampiona del món de waterpolo beach, modalitat que s’ha introduït enguany al programa del Mundial de Corea del Sud com a torneig d’exhibició. Han participat quatre seleccions. A més de les dues finalistes, també han competit Austràlia i la Xina. Espanya va ser segona en la primera fase del torneig i es va classificar per la final.

La portera del CN Terrassa ha tingut un paper destacat en aquest torneig que ha finalitzat amb la victòria dels Estats Units sobre Espanya en la final per 14 a 12. Ha estat un partit emocionant i de gran nivell en el que les nord-americanes han dominat malgrat l’excel·lent resposta del combinat espanyol.

A més de Domene, la selecció espanyola de Waterpolo Beach que s’ha proclamat subcampiona mundial està formada per Alejandra Aznar, Sílvia Morell i Anna Gual (CN Sant Andreu), Helena Lloret i Alba Bonamusa (La Sirena CN Mataró) i Helena Dalmases (CE Mediterrani).

La selecció va debutar amb una victòria contra Austràlia (17-10) i, posteriorment, va batre la Xina per 21 a 16. Va tancar la primera fase amb una derrota contra els Estats Units (7-13).

To Top