Esports

Víctor Vera és el nou entrenador del Terrassa

El Terrassa FC ja disposa d’entrenador pel primer equip femení que aquesta temporada militarà a Primera Divisió Nacional. Víctor Vera serà l’encarregat de dirigir el conjunt egarenc, després que s’hagi confirmat l’ascens de categoria. Juntament amb Vera arriben al Terrassa Luis Bes com a segon entrenador i preparador físic i Alberto González que farà les funcions d’entrenador de porteres en aquest nou cicle.

Víctor Vera ha estat incorporat al projecte del Terrassa FC femení d’acord amb la seva notable experiència a les banquetes amb el repte de mantenir la bona evolució de l’equip. Ha estat primer entrenador d’equips com el Tàrrega, Tortosa, Avià, Sallent o Sant Feliu Sasserra i segon entrenador del Manresa. També ha format part dels cossos tècnics de Vilassar i Martinenc. En la seva etapa formativa ha treballat al Manresa i a la Pirinaica.

Altres membres
Luis Bes ocuparà la plaça de segon entrenador i preparador físic. Ha estat entrenador del juvenil de l’Escola Pia Sarrià i ha treballat en clubs com Fontsanta-Fatjó, Levante Las Planas i Nouvallès. I completa el cos tècnic Alberto González com a entrenador de porteres, després de passar per clubs com Gramenet, Ripollet i Rubí. Jessíca León i Román Torrelles continuaran com a fisioterapeuta i delegat, respectivament.

Per altra banda, el club egarenc ha confirmat el nomenament d’Antonio Ramos com a coordinador del futbol-11 femení del Terrassa FC. Entrenador la temporada anterior del juvenil i membre del cos tècnic del primer equip posteriorment, la seva feina ha estat valorada com a clau en el bon funcionament del futbol femení del Terrassa, que seguirà sent dirigit per Ezequiel Segura.

To Top